Sarung Sarung Kulit Panjang Seuneu Seuneu Sarung Tangan Kaamanan

Pedaran pondok:

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: JOYSUN

Nomer modél: WCBD03

Bahan: Kulit


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: Apexsafe

Nomer modél: WCBD03

Bahan: Kulit

Ngaran produk: Sarung Tangan Kulit Panjang Tahan Seuneu Sarung Tangan Kasalametan Perapian

Aplikasi: Industri

Pamakéan: Seuneu sareng tahan panas

Pakét: 10 pasang hiji kantong OPP

Logo: Logo Khusus tiasa ditampi

Keyworkds: Tahan Panas Las, Tahan Tahan, sarung BBQ, hawu.

Asalna: Cina

Kamampuhan Suplai:

Kamampuhan Suplai: 20 000 Pasangan per Bulan

Panjelasan Produk:

Spésifikasi:

Warna Produk: hideung + kulawu

Kaayaan: 100% Anyar

Diménsi: 40CM / 16 INC Panjang

Bahan: kulit beuli taktak pamisah Kulit, busa pinuh sareng lapisan katun di jero

 

Desain unik

Maké Tahan:Kalayan jahitan benang Kevlar awét pikeun mastikeun kasalametan & durabilitas tahan panas. Nguatkeun jempol sareng korma kana leungeun bantal nalika damel sareng beurat beurat atanapi objék seukeut.

Tahan PANAS:Dipilih taktak sapi beuli perlindungan kulit tina ngaduruk leungeun anjeun dina kontak sareng obyék panas atanapi seuneu. pelapis busa sareng pelapis cuff kanvas kanggo insulasi panas, nyerep kesang sareng nambihan kanyamanan.

DESAIN FLEKSIBEL:Nguatkeun desain jempol sareng jempol jangjang pikeun kalenturan maksimum. Éta hartosna nyepeng barang sareng beroperasi sacara gampang.

 

Multifungsi

JOYSUN Sarung Tangan sanés ngan ukur pikeun las, tapi ogé dianggo pikeun padamelan sareng padamelan di bumi anu sanés. Gagasan pikeun Sarung Tangan Las, Sarung Tangan Karya, Sarung Tangan Kasalametan, Sarung Tangan Tahan Panas, Sarung Tangan BBQ, Sarung Tangan Kémping, Sarung Tahan Tahan, Sarung Tangan Panjangan.

WCBD03xiangqing1
WCBD03xiangqing2
WCBD03xiangqing3

Spésifikasi

Ngaran Produk

Sarung Sarung Kulit Panjang Seuneu Seuneu Sarung Tangan Kaamanan

Bahan

Dipilih taktak sapi beulah kulit

Warna

Hideung + kulawu

Ukuranna

Hiji ukuran (40 * 13 * 2.5cm)

Beurat

0,70kg / sapasang

Pakét

41 * 15 * 3cm / pasangan, 10 pasang / kantong opp

MOQ

1000 pasang

Aplikasi:

MULTI - Tujuan: Éta henteu ngan ukur pikeun las tapi ogé mangpaat pikeun seueur padamelan sareng padamelan di bumi. Gagasan pikeun Sarung Tangan Las, Sarung Tangan Karya, Sarung Tangan Penambangan, Sarung Tangan Tahan Panas, Sarung Tangan Tahan, Sarung Tangan Fireplace, Sarung Tangan BBQ

WCBD03xiangqing4
WCBD03xiangqing5

  • Saméméhna:
  • Teras: