Las seuneu sareng panas tahan kulit panjang sareng sarung kaamanan kaamanan

Pedaran pondok:

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: JOYSUN

Nomer modél: WCBB08

Bahan: Kulit


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: Apexsafe

Nomer modél: WCBB08

Bahan: Kulit

Ngaran produk: Las sareng Panas Tahan Panas Kulit Las sareng Sarung Tangan Kasalametan Api

Aplikasi: Industri

Pamakéan: Résistansi seuneu

Pakét: 10 pasang hiji kantong OPP

Logo: Logo Khusus tiasa ditampi

Keyworkds: Tahan Panas Las, Tahan Tahan, sarung BBQ, hawu.

Asalna: Cina

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 20 000 Pasangan per Bulan

Panjelasan Produk:

Spésifikasi:

Warna Produk: biru + konéng

Kaayaan: 100% Anyar

Diménsi: 40CM / 16 INC Panjang

Bahan: kulit beuli taktak pamisah Kulit, busa pinuh sareng lapisan katun di jero

 

Desain unik

PERLINDUNGAN PANANGTUNG PANAS HÉRAM: Sarung las dijamin pikeun tahan suhu ekstrem dugi ka 932 ° F (500 ℃). Bagian jero sarung tangan nampilkeun lapisan pelapis katun anu nyerep peluh 100% pikeun katambah lelembut sareng tahan panas, anu ngajantenkeun sarung tangan ieu cocog pikeun ngelas, ngeupeul barang panas sapertos pembakaran batubara atanapi kai & oven panas atanapi alat masak. Sempurna pikeun nanganan sasatoan sapertos ANJING CAT BIRD REPTILE tina kagigit!

Kaamanan SUPERIOR Pikeun FORERAM: Sarung panjang 14 inci tambahan kalayan leungeun baju panjang ngajagaan panangan anjeun tina ngagiling puing, percikan las, batubara panas sareng seuneu terbuka, gudang dapur panas sareng uap panas. Épéktip komo dina lingkungan anu ekstrim.

DIPASARKEUN GANDAK DIPASARKEUN KA JARI, PALMS & DEUI: sarung tangan parantos bertulang bertulang dina Ramo, Korma & Punggung, Nyayogikeun panyalindungan panangtosna anu paling ekstrim pikeun nanganan padamelan bahaya panas anu luhur sareng ngajantenkeun aranjeunna henteu gampang dipakena.

Kandel sareng tahan lama: Las sarung BBQ didamel tina ati-dipilih taktak lemes sareng taktak beulah kulit kulit sapi alami anu tahan panas, tahan minyak, tahan tusukan, tahan seuneu sareng tahan cut. Pasangan sarung tangan tugas beurat ieu bakal lami.

MULTI - FUNGSI UNTUK LALAKI & AWEWÉ: Éta henteu ngan ukur pikeun las tapi ogé mangpaat pikeun seueur padamelan sareng padamelan di bumi anu sanés. Gagasan pikeun Panggang, Barbébueus, Kompor, Oven, hawu, Masak, Pruning kembang, Ngebon, Kémping, Campfire.

 

Multifungsi

JOYSUN Sarung Tangan sanés ngan ukur pikeun las, tapi ogé dianggo pikeun padamelan sareng padamelan di bumi anu sanés. Gagasan pikeun Sarung Tangan Las, Sarung Tangan Karya, Sarung Tangan Kasalametan, Sarung Tangan Tahan Panas, Sarung Tangan BBQ, Sarung Tangan Kémping, Sarung Tahan Tahan, Sarung Tangan Panjangan.

WCBB08xiangqing1
WCBB08xiangqing2

Spésifikasi

Ngaran Produk

Las seuneu sareng panas tahan kulit panjang sareng sarung kaamanan kaamanan

Bahan

Dipilih taktak sapi beulah kulit

Warna

Biru + konéng

Ukuranna

Hiji ukuran (40 * 13 * 2.5cm)

Beurat

0,70kg / sapasang

Pakét

41 * 15 * 3cm / pasangan, 10 pasang / kantong opp

MOQ

1000 pasang

Aplikasi:

MULTI - Tujuan: Éta henteu ngan ukur pikeun las tapi ogé mangpaat pikeun seueur padamelan sareng padamelan di bumi. Gagasan pikeun Sarung Tangan Las, Sarung Tangan Karya, Sarung Tangan Penambangan, Sarung Tangan Tahan Panas, Sarung Tangan Tahan, Sarung Tangan Fireplace, Sarung Tangan BBQ

WCBB08xiangqing

  • Saméméhna:
  • Teras: