Warta

  • How to choose TIG welding gloves

    Kumaha carana milih sarung las TIG

    Kaseueuran jalma henteu ngahubungkeun kecap tukang las sareng seniman, tapi dina hal las TIG, seueur tukang las anu ahli nyarios yén anjeun umumna mangrupikeun bentuk seni. TIG las mangrupikeun salah sahiji metode prosés las anu paling sesah pikeun dikuasai, sareng kualitas las na saé sareng stabil, anu peryogi h ...
    Maca deui
  • The correct and reasonable selection and use of 5 areas for high temperature resistant gloves

    Pilihan anu bener sareng wajar sareng panggunaan 5 daérah kanggo sarung tangan tahan suhu luhur

    Sarung tangan tahan suhu luhur Sakumaha namina nunjukkeun, éta sarung pelindung kaamanan suhu tinggi khusus anu dianggo dina lingkungan suhu luhur. Suhu anu luhur campuran serat kimia sarung lima ramo korma sareng ramo indéks tahan kulit nganggo-tahan desain ...
    Maca deui
  • 10 common protective gloves in details and their protective performance

    10 sarung tangan pelindung umum dina detil sareng kinerja pelindungana

    Leungeun mangrupikeun bagian anu penting dina awak urang, sareng padamelan sareng kahirupan moal leupas tina éta. Ti saprak urang dilahirkeun, dugi ka akhir umur, panangan teras-terasan gerak. Karunya pisan yén urang sering teu merhatoskeun pentingna sareng panangtayungan leungeun urang, janten dina ...
    Maca deui
  • Eight materials of chemical protection gloves and notes in detail

    Dalapan bahan sarung tangan panyalindungan kimia sareng catetan sacara rinci

    Sarung tangan pelindung kimia mangrupikeun bagian anu teu tiasa diusahakeun produksi kimia sareng tiasa ngajagi kasihatan padamel. Seueur jalma terang sarung pelindung kimia, tapi aranjeunna henteu terang ngeunaan éta. Ieu mangrupikeun dalapan jinis bahan sarung perlindungan kimia, sareng brie ...
    Maca deui