FAQs

FAQ

Dupi anjeun nyayogikeun conto sateuacan abdi mesen?

Leres. Urang tiasa ngirim sampel pikeun persetujuan anjeun, sampel gratis tapi nganyatakeun angkutan barang dikumpulkeun.

Naha anjeun tiasa nampi nempatkeun logo kami dina sarung tangan?

Leres, sidik logo anjeun dina sarung tangan ditampi.

Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T atanapi L / C dina tetempoan ditampi.

Kumaha upami kuantitas pangaturan minimum?

MOQ kami nyaéta 500 puluhan (6000 Pasangan)

Kumaha cara mesen?

Saatos anjeun mastikeun kualitas sampel sareng tawaran kami, hayu urang terang kuantitas pangaturan anjeun, maka kami bakal ngintunkeun kontrak sareng invoice proforma kami ka anjeun, anjeun mastikeun deui kontrak, teras teraskeun ngirim pembayaran setoran ku T / T atanapi muka L / C, maka kami ngamimitian produksi pesen anjeun.

Naon waktos pamimpinna?

5 dinten damel pikeun sampling, 30 dinten damel pikeun produksi masal kuantitas 1x20 "FCL.

Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka palabuhan kami?

Kami biasana ngirimkeunana ngalangkungan laut. Biasana peryogi 15-30 dinten dugi ka gumantung kana palabuan tujuan anu béda.

Prosedur kontrol kualitas:

A- Motong: motong kulit nganggo leungeun atanapi ku mesin kana bagian sarung, numutkeun spésifikasi tina ordo.

B-Jahit: Pikeun ngaput bagian kulit kana sarung.

C- Balikkeun: pikeun ngadamel sarung tangan deui kana permukaan na sareng sadaya ramo lemes sareng buleud.

D- Pamariksaan awal: pikeun mariksa kualitas sarung tangan anu sanésna dumasar daptar pamariksaan.

E- Setrika sareng pencét: pikeun ngadamel sarung tangan diteken leres, nempatkeun sarung tangan kana kapang pemanasan teras angkat ka pelat beusi kanggo mencét.

F- Pamariksaan anu kadua: pikeun mariksa sarung tangan sareng ati-ati numutkeun daptar pamariksaan.

G- Pamariksaan sacara acak: pikeun mariksa sarung tangan numutkeun ka tingkat 2.5 pikeun tingkat utama sareng tingkat 4.0 pikeun anu leutik.

H- Pakét: pikeun ngarangkep sarung tangan anu mumpuni numutkeun sarat tarékah.

Ku- Storage: pikeun nyimpen sarung tangan anu dikemas kana gudang.

Cuff & Jempol Jinis

Cuff1
Cuff2
Cuff3

Ukuranana

Sizing1
Sizing2

Konstruksi Kulit Sarung Sarung

Construction1
Construction2
Construction3
Construction4

Hoyong damel sareng urang?