Sarung Karya Perlindungan Kait Kanvas Ngarautan sareng Titik PVC Hideung

Pedaran pondok:

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: JOYSUN

Nomer Modél: CTDP101

Bahan: kanvas katun, katun dirajut cuff, pvc dotts


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: Apexsafe

Nomer Modél: CTDP101

Bahan: kanvas katun, katun dirajut cuff, pvc dotts

Ngaran produk: Kapas Kanvas Knit Protection Work Gloves sareng Hideung PVC Titik

Aplikasi: Industri sareng PR

Pamakéan: Perlindungan Karya

Pakét: 12 pasang hiji kantong OPP

Logo: Logo Khusus tiasa ditampi

Keyworkds: sarung tangan gawé katun, Pakem Tangan, Pelukis, Mékanik, Sarung Berkebun, otomotif, gudang, sanitasi, movers, konstruksi, pipa, masonry, penanganan bahan, halaman / kebon, pertanian, sareng sarung tangan lukisan

Asalna: Cina

 

Kamampuhan Suplai

120 000 Pasangan per Bulan

Panjelasan Produk

Spésifikasi:

Warna Produk: beige, titik hideung

Kaayaan100% Anyar

Diménsi: 26CM / 10.5 INCH Panjang

Bahan: kanvas katun, kapas dirajut cuff, pvc dotts

 

Desain unik

Dijieunna tina kanvas katun - sarung tangan ieu nyayogikeun kanyamanan sareng panangtayungan tangan dasar. Salaku tambahan, katun ngabantuan nyerep kesang pikeun ngabantosan panangan anu teu raoseun.

Sarung Tangan anu tiasa dianggo deui -Sarung tangan anu henteu tiasa dianggo mangrupikeun solusi anu merenah sareng hemat biaya anu nyayogikeun panyalindungan panangan di sekitar tempat damel. Sabalikna tina sarung tangan anu tiasa dianggo, sarung tangan ieu dimaksudkeun pikeun sababaraha panggunaan, ngahémat artos tina waktos-waktos sabab henteu miceunana saatos unggal panggunaan. Henteu ngan ukur ngabantosan nyalindung tina panyukuran sareng kerok, tapi éta ogé ngabantosan leungeun anjeun tetep bersih sareng haneut. Éta sarung tangan kualitas beurat-tugas kelas sampurna.

Karét pvc dititik - Sarung tangan dotted PVC nyayogikeun panyalindungan anu hadé sareng cekelan. Sarung tangan ieu ngabantosan ngajaga tina kokotor sareng bahan anu ngabahayakeun, sedengkeun titik-titik PVC mastikeun cekelan anu aman, tiasa ngirangan kacilakaan.

Pakem Pasti Pasti - sarung tangan ieu ngabantosan ngajaga leungeun tina ujung logam, keramik, kaca sareng bahan sanés anu seukeut. Titik-titik dina dua sisi nyayogikeun cengkraman anu pasti, sareng entong ngantepkeun naon anu anjeun kerjakeun kaluar tina leungeun anjeun.

Manteng pikeun kanyamanan sareng pas - sarung ieu gampang sareng mareuman, sareng pas pikeun ukuran paling saukuran. Sarung tangan damel ieu nganggo ramo anu dirajut ribbing, anu ngajagi ramo, palem sareng pigeulang tina kamungkinan cilaka dina kaayaan damel naon waé.

CTDP101xiangqing1
CTDP101xiangqing2
CTDP101xiangqing3

Spésifikasi

Ngaran Produk

Sarung Karya Perlindungan Kait Kanvas Ngarautan sareng Titik PVC Hideung

Bahan

kanvas katun, kapas dirajut cuff, pvc dotts

Warna

Beige, titik hideung

Ukuranna

ukuran 10,5 "

Beurat

66g / belasan

Pakét

31 * 17 * 11cm / belasan, 12 pasang / kantong opp

MOQ

12000 pasang

Aplikasi:

dianggo dina otomotif, gudang, sanitasi, movers, konstruksi, pipa, batu, penanganan bahan, halaman rumput / kebon, pertanian, sareng lukisan

CTDP101xiangqing4
CTDP101xiangqing5

  • Saméméhna:
  • Teras: