Crinkle Lateks Karét Sarung Sarung Karamel Kasalametan

Pedaran pondok:

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: JOYSUN

Nomer modél: L121

Bahan: latét karét, 13 Poliés gauge Knitted


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: Apexsafe

Nomer modél: L121

Bahan: latét karét, 13 Poliés gauge Knitted

Ngaran produk: Sarung Karet Kasép Karét Lateks Réngsin

Aplikasi: Industri sareng PR

Pamakéan: Perlindungan Karya

Pakét: 12 pasang hiji kantong OPP

Logo: Logo Khusus tiasa ditampi

Keyworkds: latex coated glove, Hand Grip, Pelukis, Mékanik, Gardening Glove, otomotif, gudang, sanitasi, movers, konstruksi, pipa, masonry, penanganan bahan, halaman / kebon, pertanian, sareng sarung tangan lukisan

Asalna: Cina

 

Kamampuhan Suplai

120 000 Pasangan per Bulan

Panjelasan Produk

Spésifikasi:

Warna Produk: Hideung / beureum

Kaayaan100% Anyar

Diménsi: 23CM / 9 INCH Panjang

Bahan: lateks karét, 13 Poliés gauge Knitted

 

Desain unik

PANANGGUNGAN SUPERIOR:Karét Lateks Korma sareng Ramo Palapis nyayogikeun résistansi abrasi anu hadé, résistansi pakean sareng ningkat cekelan, panyalindungan tina ujung anu seukeut sareng kasar sareng serpihan. Bahan lulus tés mékanika standar EN388 Standar. Crinkle tekstur korma ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang nangkep kebon anjeun atanapi alat padamelan.

SARUNG KERJA SELESA:Sarung Tangan Utiliti mangrupikeun 10 Gauge Polyester Knitted sareng palapis latex. Lawon anu enteng sareng napas ngajaga leungeun garing, bersih sareng nyaman, ningkatkeun katangkasan sareng kalenturan. Cocog pisan kana panangan pikeun ngamungkinkeun perasaan sareng gerakan anu maksimum.

KOPI PANULIS ELASTIS KUAT:Manset pigiangan poliéster manteng nyegah lebet lebet sarung tangan, sareng ngamungkinkeun gampang dipakena sareng dicabut. 45 Gelar Angled Ergonomic Design Palm nyegah kacapean leungeun.

Lemah panipis cair ngajaga leungeun garing sareng bersih:Lapisan karét dina panangan nyayogikeun sinyalna padet pikeun nyegah cairan tina bocor. Upami anjeun damel sareng larutan dumasar cai, alkali, uyah atanapi minyak, kéngingkeun sapasang sarung tangan kerja lateks. pikeun sorangan.

 

Multifungsi

Sarung tangan palapis rajutan ieu dianggo di gudang pengiriman, kanggo peletakan bata, nanganan genténg sareng teras pavers, naon waé kontrak umum, pipa, gudang, bagian penanganan, pabrik kertas anu bergelombang sareng proyek-proyek énggal. Di jero atanapi di luar, tani, pangropéa, damel di buruan, nanganan tangkal sareng rungkun atanapi nyetir forklift.

L121xiangqing1
L121xiangqing2

Spésifikasi

Ngaran Produk

Crinkle Lateks Karét Sarung Sarung Karamel Kasalametan

Bahan

lateks karét, 13 Gauge Polyester Knitted

Warna

Hideung / beureum

Ukuranna

ukuran L

Beurat

74g / belasan

Pakét

30 * 25 * 12cm / belasan, 12 pasang / kantong opp

MOQ

12000 pasang

Aplikasi:

Cocog pikeun Konstruksi, Mékanika Otomatis, Manufaktur, Karya industri, Logistik, Lansekap, Pergudangan, Pakalangan, Ngebon, Ngagarap Logam, Tatanén sareng seueur deui.

L121xiangqing4

  • Saméméhna:
  • Teras: