Gandum Sapi Kulit Gawé sareng Sarung Supir ku Kulit Pisah Kulit Korma Patch

Pedaran pondok:

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: JOYSUN

Nomer modél: DCAKR

Bahan: kulit sisikian sapi pilihan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang :

Tempat Asalna: Gaozhou, Cina

Ngaran mérek: Apexsafe

Nomer modél: DCAKR

Bahan: kulit sisikian sapi pilihan.

Nami produk: Sapi Kulit Gandum Sapi sareng Sarung Supir ku Kulit Pamisah Kulit Sawit Patch

Aplikasi: Industri

Pamakéan: Perlindungan Karya

Pakét: 10 pasang hiji kantong OPP

Logo: Logo Khusus tiasa ditampi

Keyworkds: Pakasaban halaman, Ngabobot Motor, Ngebon, Konstruksi, Pager Ngalereskeun, Ngangkut, Tugas beurat, motong kai, Gudang, kémping, Peternakan / Pertanian, Lansekap, Diy, Garasi, Pindah, Ngelas, Ngagiling, Ngabuburit, Mulching, Ngali sareng naon waé padamelan beurat atanapi ker.

Asalna: Cina

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 10 000 Pasangan per Bulan

Panjelasan Produk:

Spésifikasi:

Warna Produk: emas

Kaayaan: 100% Anyar

Diménsi: Panjang 25CM / 10 INCH

Bahan: kulit sapi dipilih kulit Kulit, kulit beulah kulit bertulang

 

Desain unik

LIPI GRAIN PENUH: Kulit Asli 100% - Dijieunna tina kulit sisikian sapi berkualitas tinggi kalayan ketebalan 1.2mm anu sanés ngan ukur kandel sareng kokoh tapi lemes sareng lemes. Korma kulit ganda pikeun katahanan anu ditambih. Cocog pikeun konstruksi biasa, logistik, pergudangan, nyetir, leuweung, peternakan, lansekap / kebon, pakakas tangan, sareng karya DIY.

SELESE Maké: Desain pigeulang elastis bakal ngajantenkeun kokotor sareng lebu kaluar tina jero sarung tangan, sareng bagian sanésna moal cucuk leungeun, éta masihan anjeun pangalaman alami & fleksibel.

GUNN CUT JEUNG KEYSTONE DESIGN THUMB: Sarung tangan gunn cut ieu ngagaduhan daya tahan anu hadé sareng kalenturan kusabab jahitan disetél tina palem.

 

Multifungsi

Fitur sarung tangan ieu sareng kualitas anu saé ngajantenkeun gunana pikeun Halaman, Nyetir Motor, Berkebun, Konstruksi, Pager Pager, Ngangkut Truk, Padamelan beurat, Potong Kayu, Gudang, Kémping, Peternakan / Ladang, Lansekap, Diy, Garasi, Pindah, Las, Grinding , Cincang, Mulching, Ngali sareng padamelan anu beurat atanapi luar.

DCAKRxiangqing1
DCAKRxiangqing2
DCAKRxiangqing3

Spésifikasi

Ngaran Produk

Gandum Sapi Kulit Gawé sareng Sarung Supir ku Kulit Pisah Kulit Korma Patch

Bahan

Kulit sisikian sapi

Warna

emas

Ukuranna

Hiji ukuran XL

Beurat

0,30kg / sapasang

Pakét

26 * 14 * 3cm / pasangan, 10 pasang / kantong opp

MOQ

1000 pasang

Aplikasi:

Fitur sarung tangan ieu sareng kualitas anu saé ngajantenkeun gunana pikeun Halaman, Nyetir Motor, Berkebun, Konstruksi, Pager Pager, Ngangkut Truk, Padamelan beurat, Potong Kayu, Gudang, Kémping, Peternakan / Ladang, Lansekap, Diy, Garasi, Pindah, Las, Grinding , Cincang, Mulching, Ngali sareng padamelan anu beurat atanapi luar.

DCAKRxiangqing4
DCAKRxiangqing5
DCAKRxiangqing6
DCAKRxiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: