Tentang Kami

TENTANG KAMI

Joysun Safety Gear Ltd. mangrupikeun pabrikan sareng pemasok sarung tangan damel ti saprak 2004, tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun palanggan kami solusi anu paling saé pikeun panangtayungan panangan.

Kalayan fasilitas kami nyalira sareng pabrik kami anu dioperasikeun ogé, produk kami nutupan rupa-rupa sarung tangan damel sapertos sarung tangan kulit kulit, sarung tangan tukang las, sarung tangan supir, sarung tangan ngebon, sarung tangan katun, sarung tangan dilapis, sareng sarung tangan kaamanan sanés sareng sajabana Produk kami nyaéta loba dipaké dina industri anu béda sapertos konstruksi; tambang; Balanja; montir, sareng ogé dianggo dina bahan kimia; tani; ngebon sareng padamelan sanés anu meryogikeun panyalindungan kasalametan. Kami pabrik sareng pemasok anu sampurna pikeun kabutuhan panyalindungan tangan anjeun. 

Sadaya produk urang kedah minuhan standar kualitas anu ketat pikeun matérial sareng karajinan sateuacan dikirim ka konsumén urang, anjeun tiasa teras-terasan ngarepkeun sarung kerja anu kualitas luhur sacara konsisten ti kami. Kawijakan kami pikeun terus-terusan nyayogikeun jasa unggulan sareng sarung tangan kerja kaamanan kualitas anu saluyu, anu minuhan atanapi ngaleuwihan harepan pelanggan.

Naha Pilih KESELAMATAN JOYSUN?

1. supplier anu diaudit sareng pabrik sarung tangan damel kulit anu langkung ti 15 taun pangalaman.

2. unggal sarung tangan kedah diperhatoskeun ati-ati ku tim anu dikontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas sateuacan kiriman. 

3. Pangiriman tepat waktu. 

4. réspon gancang tina layanan palanggan.

5. Palayanan saurna jual, kanggo 6 bulan tanggel waler kualitasna.

6. OEM, jasa ODM Sadia.

Wilujeng sumping di halaman wéb kami di http://www.joysunsafety.com pikeun langkung seueur produk sareng detailna, punten kersa ngahubungi kami iraha waé.

Panilitian anjeun bakal diapresiasi pisan!

Jasa Kasalametan Joysun

Layanan ngarobih

Services Layanan khusus.

≡ jasa saatos jual anu saé.

Control Kontrol kualitas sareng pamariksaan.

Testing Tés sarung sareng sertipikat sayogi.

≡ Palanggan-réspon palayanan gancang.

 

≡ Logo sidik khusus dina borgol sarung tangan.

≡ Ngadamel pengepakan khusus.

≡ Logo sidik dina kantong PP.

≡ Ngadamel sareng ngaput labél cuci khusus dina sarung tangan.

≡ Ngadamel Cancun khusus pikeun unggal pasangan sarung tangan.

≡ Ngadamel tanda pengiriman khusus pikeun unggal karton luar.

Sértipikat kami

zhengshu4
zhengshu3
zhengshu9
zhengshu6
zhengshu5
zhengshu1

Gudang & Ngamuat

Warehouse Loading1
Warehouse Loading2
Warehouse Loading3
Warehouse Loading4
Warehouse Loading5
Warehouse Loading6
Warehouse Loading7
Warehouse Loading8
Warehouse Loading9
Warehouse Loading10
Warehouse Loading11
Warehouse Loading13
Warehouse Loading18
Warehouse Loading15
Warehouse Loading16
Warehouse Loading17